En efterlysning

Sommarjobb sökes av Matfuskets skribent. Nu när studierna börjar lida emot sitt slut för den här terminen kan jag börja skriva och jobba  med Matfusket på heltid. Men att sommaren börjar innebär inte bara frihet utan också att studie bidraget upphör att fylla mitt konto. Därför är jag nu i behov av ett sommarjobb för att kunna finansiera alla besök, resor och tester jag vill utföra för att kunna utveckla min blogg till fullo. Någon som har något förslag.

Jag skulle kunna tänka mig jobb som skribent på en tidning men också som arbetskraft på någon gård då jag är intresserad av att lära mig hur produktionen av råvaror fungerar. Ett kafé skulle också passa mig perfekt då jag älskar kaffe och brygga espresso, och jag lovar att inte anmärka på alla ingredienser, jag lovar.

Lämna gärna förslag. Det går även att ladda ner mitt CV som PDF, dock riktas detta CV åt tidning och radio, vilket är min stora dröm att jobba på.

/Joakim Olsson

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Veronica skriver:

    Lycka till med jobb! Såklart att någon borde nappa, du är ju fantastiskt duktig och engagerad och det visar du ju verkligen i bloggen:-)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s