Påskafton

I år kom det ingen påskhare till Bergsjön utan en påskekorre som överlämnade denna soliga morgon två påsar ekologiskt tillsatsfria godisar ifrån ekogrossisten och ett pringles original rör. Kanske  har också han gått på föreläsning om tillsatser och funnit andra alternativ. Pringles – chipsen är original, utan glutamat och andra smakförstärkare, bra va. Ryktet om bra varor kanske håller på att sprida sig till andra levande varelser eller är det så att ryktet sprider sig till oss människor, för djuren förgiftar inte sin mat, vad jag vet.

Glad påsk! 

Annonser

4 kommentarer Lägg till

 1. Eva Ivarsson skriver:

  Hej Joakim och grattis till en blogg som kommer att göra intryck på och ge kunskap till många läsare! Fick tips till din blogg på ”kostdoktorn”. Jag var på Brogårn den 9 mars och lyssnade på Tommy, man blir alltmer övertygad om sitt eget ansvar vad gäller vår mat och dess innehåll. Är imponerad av dig och dina medarbetare som gjort ett sådant proffsigt arbete, det bådar gott för framtiden. Ni unga behövs verkligen nu, ett par generationer verkar ha missat jordens kretslopp och vad maten betyder för hälsan! Allt hör ihop jorden, växterna, djuren och vi. Härligt att du håller på – fortsätt i samma anda, vi följer dig och hejar på! Hoppas våra röd-gröna partier håller sig framme nu med sitt kostfolk och för fram denna viktiga fråga! Fram för upplysning! Kör hårt – Eva

  1. Joakim Olsson skriver:

   Tack för berömmelsen, ifrån en Kristinehamnare. Ja jag lovar att fortsätta i samma takt, det har bara börjat. /Joakim Olsson

 2. LCHF-Thomas skriver:

  Bra blogg du har!!!

  Men är verkligen Pringels tillsatsfria?? Kan svära på att jag har läst mig till glutamat iaf på de gröna pringelstuberna.

  1. Joakim Olsson skriver:

   Nej Pringles har en förmåga att stoppa i sina produkter lite av varje. Men så vitt jag kan se så är det varken jästextrakt eller någon glutamat i Pringles orgininal.
   /Joakim Olsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s